Keuzemenu's

Combineer een uurtje bowlen of Magic bowlen met een heerlijk keuzemenu. Een leuk sportief uitje met familie, vrienden of met uw collega's van het bedrijf. 

3 gangen keuzemenu Gramont € 34,50 p.p.

Voorgerechten

  • Gerookte zalm en beekforel vergezeld van een frisse salade geserveerd met een romige Whiskysaus
  • Carpaccio van runderhaas bestrooid met pijnboompitten, kappertjes en verse Parmezaanse kaas
  • Salade van de chef; Laat u eens verrassen met een heerlijke salade van het seizoen
  • Licht gebonden tomatensoep waarin gehaktballetjes een vleugje room en verse basilicum
  • Alle voorgerechten worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter

Hoofdgerechten

  • Biefstuk met een zachte pepersaus waarin groene peperkorreltjes
  • Surprise vis van de chef; Laat u eens verrassen met een heerlijk visgerecht van het seizoen
  • Duo van runderbiefstuk en botermalse kalfssucade geserveerd met een klassieke mosterdsaus
  • Varkenshaas geserveerd met een bospaddenstoelen roomsaus waarin een vleugje rozemarijn.
  • Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappeltjes, frites, verse seizoengroenten en salade.

Dessert

  • Dame Blanche met warme chocoladesaus
  • Taartje van rood fruit met roomijs en geslagen room

Prijs per persoon € 34,50
Met 6 consumpties en bowlen € 52,00
(minimaal 4 personen)

Ik wil meteen reserveren!

3 gangen streekmenu € 29,50 p.p

Voorgerechten

  • Ambachtelijke gerookte ham met meloen geserveerd op een salade van rucola, cashewnoten en mosterd dressing
  • Romige aardappelsoep
  • Lauwwarme gerookte forelfilet van Koman's vishandel uit Moerdijk met mierikswortelcrème geserveerd op een luchtige salade
  • Alle voorgerechten worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter

Hoofdgerechten

  • Stoverij van scharrel varken op grootmoeders wijze; Rijkelijk gevulde varkensstoverij met champignons, zilverui, peperkoek en trappisten bier
  • Op de huid gebakken zalmfilet begeleid door een zachte kruidensaus bestrooid met geschaafde amandelen
  • Biefstuk geserveerd met een zachte pepersaus waarin groene peperkorreltjes
  • Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappeltjes, frites, verse seizoengroenten en salade.

Dessert

  • Chocomousse van melkchocolade vergezeld van een bolletje boerenroomijs en sinaasappelsaus
  • Crème Brulee met een bolletje roomijs en vers geslagen slagroom

Prijs per persoon € 29,50
Met 6 consumpties en bowlen € 47,00
(Minimaal 4 personen)

Ik wil meteen reserveren!

3 gangen doordeweek menu € 19,95 p.p.

Wordt geserveerd op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Voorgerechten

  • Ardennerham met meloen geserveerd op een salade van rucola, cashewnoten en een basalmico dressing
  • Licht gebonden tomatensoep waarin gehaktballetjes, een vleugje room en verse basilicum
  • Gerookte Noorse zalmfilet op een bedje van sla met kappertjes, rode ui en een romige limoen dressing (meerprijs 2,95)
  • Alle voorgerechten worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter

Hoofdgerechten

  • Surprise vis van de chef; Laat u eens verrassen met een heerlijk visgerecht van het seizoen
  • Varkenshaas geserveerd met een bospaddenstoelen roomsaus waarin een vleugje rozemarijn
  • Biefstuk met een zachte pepersaus waarin groene peperkorreltjes (meerprijs 4,50)
  • Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappeltjes, frites, verse seizoengroenten en salade.

Dessert

  • Dame Blanche met warme chocoladesaus
  • Taartje van rood fruit met roomijs en geslagen room

Prijs per persoon € 19,95
Met 6 consumpties en bowlen € 37,50
(minimaal 4 personen)

Ik wil meteen reserveren!

Thumbnail