Menukaart

Voorgerechten en soepen

Licht gebonden tomatensoep waarin gehaktballetjes een vleugje room en verse basilicum € 6,-
Soep van de dag  € 7,-
Carpaccio van ossenhaas met geroosterde pijnboompitjes, rucola, olijfolie en geraspte Parmezaanse kaas € 12,-
Duet van zalm; duo van gemarineerde en gerookte zalm op een frisse salade € 12,-
Kikkerbilletjes in een romige kruidensaus met een vleugje look € 11,-
Salade à la Maison; laat u verrassen door eencreatieve seizoensalade (ook vegatarisch mogelijk) € 10,-
Scampi's in look; In knoflookboter gebakken scampi's (gepeld) € 11,-

Alle voorgerechten en soepen worden geserveerd met ovenvers stokbrood en kruidenboter. 

Visgerechten

Surpise van de chef; Laat u eens verrassen met een heerlijk visgerecht van het seizoen € 22,-
Gegratineerde Zeeuwse mosselen € 18,-
Noorse zalmfilet in witte wijn gegaard, begeleid door een zachte dillesaus € 19,-
Scampi's Diablo; scampi's in een pittige tomatensaus waarin cayenne, room, paprikareepjes en een vleugje knoflook € 22,-

 

Alle visgerechten worden geserveerd met verse seizoengroenten, gemengde salade en bijpassend aardappelgarnituur 

Hoofdgerechten vlees

Stoverij van Brasvar-varken; Rijkelijk gevulde varkensstoverij met paprika, zilverui en champignons € 19,-
Hollstein chuncksteak; authentiek Hollands rundvlees met een mooie dooradering, geserveerd met een Roquefort- of peperoncinosaus € 22,-
Rosé gebraden varkenshaas met een bospaddenstoelenroomsaus waarin een vleugje rozemarijn € 20,-
Botermalse Kalfssukade; langzaam gegaard in bier en geserveerd met een zachte mosterdsaus € 22,-
Surprise van de chef; Laat u eens verrassen met een heerlijk vleesgerecht van de chef € 22,-
Gegrilde maiskipfilet suprême, geserveerd met een huisgemaakte kippenjus € 17,-

Alle vleesgerechten worden geserveerd met verse seizoensgroenten, een gemengde salade en bijpassend aardappelgarnituur.

Desserts

Dame Blanche: Boerenroomijs geserveerd met warme callebout chocoladesaus en slagroom € 6,75
Coupe Engarde; een bolletje Zeeuwse Bolusijs, Amerettoijs en witte chocolade framboosijs met slagroom € 8,75
Chocomousse; chocomousse van melkchocolade met sinaasappelsaus en een bolletje boerenroomijs € 8,50
Crème Brulee met een bolletje vanilleijs € 7,25
Taartje met rood fruit;  Merenque met roodfruit € 7,75
Kinderijsje met verrassing € 4,25

3 of 4 gangen Surprise

Carte Blanche, een begrip om u te laten verrassen door onze keuken. Heeft u beperkingen bij bepaalde gerechten, laat ons dit weten en laat uw menu over aan de creativiteit van ons koks.

Dit speciaal voor de fijnproevers onder u, we werken met dagverse produkten.  

3-gangen

€ 33,50 per persoon

4-gangen

€ 36,50 per persoon

Onze vegetarische mogelijkheid

Huisgemaakte strudel met een vulling van worteltjes, paprika, aubergine en courgette geserveerd met champignonsaus € 17,-
Pasta Napolitana;  Linquine paste met Napolitanasaus gevuld met courgette, champignons, paprika en vegatarisch gehakt. € 16,-

 

Heeft u andere wensen? Laat het ons gerust weten!

Thumbnail